Fillers

Wat zijn fillers en hoe werkt het?

Fillers zijn natuurlijk producten die gebruikt kunnen worden om (diepe) rimpels terug op te vullen. Hierdoor vult de huid zich weer op en verzachten de rimpels op een natuurlijke manier.
Ook kan er extra volume gegeven worden aan bepaalde delen van het gelaat waar dat gewenst is zoals de lippen of de jukbeenderen.
Het is een niet-permanent effect en dient dus na enkele maanden weer herhaald te worden. 

Wanneer is een filler-behandeling iets voor mij?

Fillers worden veel gebruikt voor het verzachten van de neus(lippen)plooi, marionetlijntjes, rokerslijntjes, vollere lippen of een subtiel lift van de jukbeenderen. We hebben de meest courante behandelingen voor u even op een rijtje gezet.

Neus(lippen)plooi

Created with Sketch.

De neus(lippen)plooi loopt vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken toe. Met het verouderen kan deze plooi zich verder uitdiepen en storend worden . Het gelaat krijgt en droever en norser uiterlijk.

Marionetlijntjes

Created with Sketch.

De marionetlijnetjes lopen vanaf de zijkant van de mond naar de onderkaak toe. Veroudering, zwaartekracht en het losser worden van de huid maken deze lijnen dieper en zichtbaarder. Het gelaat krijgt en verdrietig en bitterder uiterlijk.

Rokerslijntjes

Created with Sketch.

De verticale lijntjes boven de mond vormen de rokerslijnen. In de volksmond ook wel 'barcode' genoemd. Deze ontstaan door het ouder worden en zijn niet noodzakelijk te wijten aan roken zelf. De rokerslijntjes op je bovenlip zorgen ervoor zorgen dat je ouder lijkt dan je misschien bent. Een ander vaak voorkomend probleem is dat de lippenstift uitloopt in de lijntjes buiten het lippenrood. 

Wangrimpels

Created with Sketch.

Deze rimpels ontstaan door veel te lachen. Een erg fijne bezigheid die door te diepe rimpels geboord kan worden. Om terug vrolijk en blij door het leven te stappen, kunnen we nu de huid opvullen en je lach en zachtere en jeugdigere uitstraling geven.

Kin- en kaaklijn

Created with Sketch.

De kin vormt samen met de kaak het fundament van ons gelaat. Ze bepalen voor een groot deel de uitstraling van ons gezicht. Met fillers kunnen we de kaaklijn strakker maken en zo een jeugdiger uiterlijk scheppen.
Bij mannen kan een krachtigere en robuustere kaaklijn gecreëerd worden om dusdoende stoerder en mannelijker over te komen.

Lippen

Created with Sketch.

Vaak komen lippen smaller voor dan gewenst. Ze lijken naar binnen te plooien en missen volume. Door de lippen op te vullen, worden ze terug stevig, voller en jeugdiger. Het gelaat lijkt er wel een sensuelere uitstraling door te krijgen. 

Wangen

Created with Sketch.

Laat uw wangen opvullen en krijg direct een jeugdige en frisse uitstraling. Heeft u last van ingevallen wangen en wilt u weer een frisse uitstraling in uw gezicht? 

Neusbrug

Created with Sketch.

Ben jij niet tevreden met de vorm van jouw neus of stoor je je aan oneffenheden van je neus? En heb je wel eens nagedacht over een neuscorrectie? Een neuscorrectie door middel van een fillerbehandeling kan ook een oplossing voor je zijn.

Voorhoofdrimpel

Created with Sketch.

Een bijkomstigheid is wel dat het optrekken van de wenkbrauwen zorgt voor meer horizontale lijnen in het voorhoofd. Of je te maken hebt met fijne oppervlakkige lijntjes of diepere lijnen hangt af van jouw huidtype.

Skinbooster Treatment

Created with Sketch.

Heb je een vale, slappe en minder volle huid? Een Skinbooster behandeling zorgt voor een duidelijke huidverbetering. Je huid krijgt zijn natuurlijke, mooie gloed terug.

Kin

Created with Sketch.

De kin is samen met uw mond, ogen en neus een kenmerk van het gezicht dat een grote invloed heeft op uw uiterlijk. Een proportioneel kleine of teruggetrokken kin is eenvoudig te corrigeren door middel van een kincorrectie op basis van fillers.

Litteken

Created with Sketch.

Wanneer hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd, verbetert de huidstructuur. Enerzijds doordat hyaluronzuur vocht vasthoud en anderzijds doordat het de eigen collageen aanmaak stimuleert. Kuiltjes en deukjes worden opgevuld en gehydrateerd, waardoor de huid weer soepel wordt. Zo worden acne littekens op een fraaie en veilige manier gecorrigeerd.

Jukbeenderen

Created with Sketch.

Jukbeenderen zijn bepalend voor de contouren en vorm van het gezicht. Volume in de jukbeenderen kan zorgen voor een jeugdige en gezonde uitstraling.